Vi kan finansiering og utvikling av innovasjonsbedrifter

Teamet har utstrakt teknisk og kommersiell erfaring med variert bakgrunn fra prosjektutvikling, finansiering, eksport og innovasjon.

Team

Joachim Sannes
Managing Partner / Innovasjonsrådgiver
MSc. UiS/GUBKIN
+47 930 37 326

Joachim har en tverrfaglig bakgrunn fra selskaper som Kværner, Halliburton og PwC som dekker både tekniske- og ledelsesdisipliner. Han er en erfaren leder innen prosjektfinansiering, med fokus på finansieringsløsninger, kartlegging av kommersielle, teknologiske- og markedsrelatert utfordringer tilknyttet innovasjon- og utviklingsprosjekter, både nasjonalt og internasjonalt. Joachim holder en MSc fra hhv. UiS og Gubkin University.

Brage C. Amundsen
Partner / Innovasjonsrådgiver
MSc. NTNU
+47 918 34 338

Brage har teknisk bakgrunn fra maritim industri hvor han i flere selskaper var ansvarlig for transaksjonsrådgivning, M&A og prosjektfinansiering. Aktiv såkornsinvestor og erfaring som forretningsutvikler, hvor han har jobbet svært tett på oppstarten av flere ulike gründerselskap. Brage innehar et utstrakt nettverk innen kapitalforvaltning og maritimindustri. Utdannet MSc innen Marin Teknikk fra NTNU.

Preben Grøsserid
Forretningsutvikler / innovasjonsrådgiver
MSc. NMBU
+47 473 66 121

Preben holder en bachelor i Internasjonal markedsføring fra BI/Fudan og master i Entreprenørskap og innovasjon fra NMBU. Han har erfaring fra Gründerskolen ved RICE University i Houston og er vår ekspert innen Skattefunn og revisoradministrasjon

Jost Wittman
Forskningsrådgiver / Nærings-ph.d. – doktorgradskandidat
MSc. KIT

Jost har dyptgående nøkkel-kompetanse innen subsea metrologi og har bakgrunn fra selskaper som Omega og Westcon. Jost har omfattende erfaring med utvikling og finansiering av R&D-prosjekter og er doktorgradskandidat i Kolent sitt Nærings-ph.d.-prosjekt.

Styret

Murshid M. Ali
Styrets leder
PhD. UiS

Murshid har mer enn 10 års erfaring med entreprenørskap og ledelse, primært fra energi og finans. Murshid er gründer og tidligere CEO av fintech-selskapet Huddlestock, et heldigital forvaltningsselskap som har etablert seg internasjonalt. Han er grunnlegger av flere bedrifter, innen fornybar energi, tech og management consulting. Utdannet Master fra Grenoble Ecole de Management og fullfører nå sin doktorgrad i Innovasjon og entreprenørskap.

Petter S. Berge
Styremedlem
MSc. NHH/CBS

Petter har grunnlagt flere selskaper innen teknologi, finans og fornybar energi, og har mange års erfaring med management consulting. Petter holder en mastergrad i anvendt økonomi fra Copenhagen Business School (CBS) og en bachelorgrad i finans fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Øyvind L. Vesterdal
Styremedlem
MSc. NTNU

Øyvind har MSc fra NTNU med mange års erfaring som prosjektleder og business manager i energibransjen. Som CEO i det største privateide solenergiselskapet i Norge, bistår Øyvind Kolent og våre kunder aktivt med tilgang til fornybarmarkedet i Norge og utland.

Lars Helge Helvig
Styremedlem
UiS

Lars Helge grunnla Norsk Vind i 1996, og har bygget selskapet opp til å bli Norges største privateide fornybarselskap med aktører som Facebook, Google og Blackrock på kundelisten. Lars Helge er en pioner innen utviklingen av norsk vindkraft , og er den største aksjonæren i NV-konsernet (Valinor), som er en aktiv såkorninvestor. Lars Helge har teknisk bakgrunn fra UiS.

Rådgivere

Are Selstad
Internasjonalisering
MSc. UMA

Are har mer enn 35 års erfaring som forretningsutvikler og utstrakt erfaring med etablering av norsk industri i internasjonale markeder, spesielt i Europa og Asia. Are har en mastergrad i økonomi fra Univer-sitetet i Mannheim

Pål Selboe Valseth
Strategi og finans
MSc. BI, MBA NHH

Pål har mer enn 20 års erfaring fra finans-, teknologi- og energi bransjen, med mer enn 15 år fra lederstillinger på C-nivå. Han har hatt CFO-stillinger i Apply Group, Simtronics og WellConnection. I dag er han administrerende direktør i NV-konsernet (Valinor). Pål holder en mastergrad i bedrift fra Handelshøyskolen BI, og to MBA-grader fra NHH, i revisjon og regnskap og i finans.